fredag 4 juli 2014

Intervjuad av Classier Corn

Jag har blivit intervjuad av Classier Corn - läs hela intervjun här: http://www.classiercorn.com/2014/07/bloggintervju-49-snalcoachen.html#.U7aMKPl_ujY

I intervjun berättar jag mer om mig själv än vad jag gjort i min egen blogg så om någon är nyfiken på att veta mer om mig ska ni absolut gå in och läsa den. 
Mycket trevligt och jag är glad att jag blev tillfrågad. 

Tack Classier Corn!


6 kommentarer:

 1. Hej Snålcoachen!
  Jag har följt dig ett tag och det var definitivt roligt att läsa mer om dig och dina tankar. Hade du tänkt på många av frågorna innan? Jag menar hade du satt upp tydliga riktlinjer för din blogg, eller har det bara blivit som det har blivit?
  mvh Hushållsekonomen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul att du följer bloggen!

   Nej, det kan jag inte påstå att jag hade förutom att jag visste att jag ville lägga lite fokus på att jag är kvinna och har lite större barn (= dyrare, andra behov) eftersom de flesta andra sparbloggare har småbarn eller inga barn. Det är givetvis mycket lättare att hårdspara om man är singel och går från en tajt studentbudget till heltidslön men behåller studentvanorna och stannar kvar på utgiftsnivån man hade då.

   Jag har fortfarande ingen riktlinje för bloggen utan tar det som det kommer :)

   Radera
 2. Alltid intressant att läsa olika former av intervjuer, nu tycker jag att det är fel att classic corn publicerar det eftersom 8/10 inlägg är reklam alternativt spam på hans sida.

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev faktiskt förvånad. Dessutom ger det tyvärr ett oerhört rörigt och stökigt intryck.

   Radera
  2. Fick själv mailet av honom men avstod då intrycket är alldeles för oseriöst på hans sida.

   Mvh

   Radera
  3. Jag tackade glatt ja och är tacksam över att ha nått ut till nya läsare. Det här är en liten blogg och jag blir glad och uppskattar den draghjälp jag kan få.

   Radera