torsdag 24 maj 2018

Ge i gengäld

Det är lustigt hur det kan vara. 
Att utmana normer provocerar. Och när jag skriver normer fokuserar jag på sociala normer kring konsumtion och värderingar om arbete. Om det skulle man kunna skriva hur mycket som helst. Det som verkligen får igång människor är när de får höra att vi valt bort bil. Men det har jag redan bloggat om tidigare och ärligt talat förstår jag inte hur det kan uppfattas som en så stor grej. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag fått förklara hur vi lyckas få hem mat från mataffären. Kan till och med se ett underhållningsvärde i att folk inte hade kunnat se mer förvånade ut om jag sade att vi levde i en lerhydda i skogen. 

Naturligtvis är det en del som blir lite rubbade i sina banor av våra semestrar också. Framför allt då lånehuset. Främst för att de tycker att det är jättekonstigt att någon väljer att låna ut sitt hus till en hel familj med hund. Det händer att folk snärjer in sig i ännu märkligare tankegångar och jag vill dela med mig av hur det kan låta. Jag sprang nämligen in i en bekant när jag var ute med hunden. Vi pratade om att min man var ute i skärgården och hjälpte några vi känner att snickra lite och fixa i ordning inför säsongen. Nyfiket frågade hon om han får betalt för att göra det. Jag skämtade om att han nog gärna hade betalat för att få stå där med bar överkropp i solen och känna sig händig, men det märktes att hon tyckte att han blev utnyttjad som gratis arbetskraft. Att han fått flera dagar i härlig skärgårdsmiljö med havsutsikt från fönstret och en hel del båtturer verkade inte spela någon roll.   

Lustigt nog var det samma person som förra sommaren på ett mycket inlindat sätt antydde att vi drar fördel av vår bekantskapskrets. Underförstått att de borde tycka att vi inte har så mycket att erbjuda i gengäld (eftersom vi saknar lantställe, bil och båt). Jag kan inte vara säker men det lät definitivt som att det fanns ett stråk av avund i det hon sade, något missunnsamt. Och det stämmer ju att vi är privilegierade med att ha välbeställda vänner som gärna delar med sig och bemöter oss med generositet och välvilja. Alla har inte de kontakterna. 

Alltså blir det lite fel hur man än gör. Ena gången utnyttjar vi vår bekantskapskrets och andra gången blir vi utnyttjade som gratis arbetskraft. Det blir fånigt. Givetvis behöver man inte bry sig om vad andra tycker och det här är absolut inget gnällinlägg, utan bara ett konstaterande att en del har svårt för vår avvikande livsstil. Jag kan också se att det är en ensidig bild som kommer fram och som utelämnar en hel del. Naturligtvis skulle vi aldrig våldgästa någons lantställe och fälla ut solstolarna på bästa platsen i trädgården i väntan på att bli serverade mat och bäddade sängar. Det finns så många sätt att erbjuda något i gengäld. Istället kan jag passa deras hund när de reser bort så att de slipper sätta den på ett dyrt hundpensionat. Eller så kan man hjälpa till att bygga staket eller måla uthus. Det viktiga är att relationer bygger på ömsesidighet, ett givade och ett tagande. Det finns en anledning till att vi blir tillfrågade år efter år och det handlar nog mycket om att vi är noga med att göra rätt för oss. Aldrig komma tomhänta, aldrig snylta, alltid utgå från att man delar på matkostnader och hushållssysslorna om man ska vara där tillsammans. Städa och göra snyggt efter sig. Det är de små detaljerna som gör det. Dessutom tycker jag att det mysigaste är när matlagningen blir en social och härlig umgängesform. När vi åker med Inredaren och hennes familj till deras lantställe är det tiden i köket vi längtar mest efter. När alla hjälps åt och samarbetar. 

Det som sticker i ögonen på folk är ju inte själva huset vi får låna, utan att just vi som inte lägger pengar på sådant ändå blir inbjudna och får tillgång till den livsstil som vi själva valt bort. Därutöver strider det kanske mot deras tes att lika barn leka bäst. 

210 kommentarer:

  1. Klockrent! Jag är utan bil, har köpstopp 4 life, jobbar inte och lever litet och sparsamt. Att vi åker utomlands vartannat år gör folk knasiga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man hör så ofta kommentaren "fattar inte hur de har råd" när någon annan skaffar något eller reser mycket. Undrar vad det är man inte förstår? Att alla sparar eller prioriterar väldigt olika. Man får råd med en hel del om man är både välplanerad och ekonomisk i sin vardag.

      Radera
  2. Jag är uppvuxen med att man hjälper till när man kan och vill. Vill i den meningen att det inte är något tvång eller utnyttjande av dig. Och när man blir bjuden på något så bjuder man också. Var och hälsade på en kompis i deras stuga i alperna över en helg. När vi var i matbutiken så insisterade jag på att få betala för det vi handlade till middagen. De var ganska förvånade men jag förklarade att för mig var det självklart att bidra eftersom de stått för resa och boende till stugan.

    Hyra av skidutrustning och liftkort på plats är med schweiziska priser så dyrt men jag visste i förväg vad det skulle kosta. Det kröp fram att hennes syster hälsat på från Sverige med familj och blivit chockad över priserna och uppenbarligen beklagat sig. Hon verkade lite besviken för att systern inkl familj som ändå tjänade hyfsat hade haft den inställningen trots att allt annat kring deras vistelse var gratis. Jag läst mellan raderna att det var hon och hennes familj som stått för kostnaderna på plats.

    Hon har flera gånger påpekat att jag är välkommen att hälsa på när som helst. Jag brukar bjuda på en lunch eller något när jag hälsar på för jag tycker det hör till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jag också. Jag är uppvuxen med lantställe (två till och med!). Som barn behövde vi inte göra särskilt mycket men när vi började åka dit som vuxna (dessutom släpade vi ofta med oss en partner och vänner) var det självklart att vi skulle hjälpa till med allt från matlagning till trädgårdspyssel.

      Ett beteende man tar med sig sedan när det är andra familjer man besöker. Mina barn vet att de ska fråga om de kan hjälpa till med något bara de är bjudna på mat hos kompisar. Och att det är självklart att duka av bordet efter maten. Utan att vänta på att någon säger till.

      Det gör, som du skriver, att man blir välkommen som gäst igen.

      Radera
  3. Skatteverket kanske snart får in ett anonymt tips från din bekante som frågade om betalning vid arbete. Ni är enkla fall att få in pengar från och har socialt mycket att förlora om ni tar strid mot skatteverket.

    Hmm, det kanske är bättre om du inte nämner sådana omständigheter framöver, med tanke på hur du nämner att det sticker i ögonen på folk om er livsstil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur menar du att man har socialt att förlora på att ta strid mot skatteverket vid en falsk anmälan? När man INTE svartjobbat utan gratis hjälpt till? Hur är man när man är ett enkelt fall för skatteverket att få in pengar på?

      Radera
    2. Ja här blev det nog en riktig tankevurpa! För det första finns det ingenting att tipsa om eftersom inga pengar är inblandade överhuvudtaget?! Min man skulle inte drömma om att ta emot betalt när han blivit medbjuden som gäst. Brukar folk verkligen ta betalt av sina kompisar?

      Han är inte heller typen som har lust att ligga i en solstol och titta på medan värden jobbar på tomten. Det roliga är ju att umgås och göra saker tillsammans. Särskilt när man själv bor i lägenhet och antalet snickartillfällen är begränsade.

      Det som jag tror sticker lite i ögonen på en och annan ytlig bekant är väl just att vi blir medbjudna och tillfrågade att ta del av andras mer påkostade livsstil, vilket Skatteverket struntar fullständigt i.

      Radera
  4. Klokt! Och igenkänning på det.

    SvaraRadera
  5. Klokt! Och igenkänning på det.

    SvaraRadera
  6. Vi bor supermysigt på landet, men jag har svårt för att fråga någon i våran bekantskapskrets om dom vill låna vårat hus någon vecka under sommaren mot att vattna får och växthus. Känns som folk kan känna sig utnyttjade till att passa huset för att vi ska kunna åka på semester...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt otroligt om det skulle ligga till på det viset?! Särskilt för vänner som bor i lägenhet. Själv tycker jag att det är helt fantastiskt att få tillgång till hus och trädgård under den allra bästa tiden på året! När man kan utnyttja utevistelsen till fullo oh äta måltider ute osv. Det är inte alls lika roligt att sitta i en lägenhet på sommaren.

      Radera
  7. Det måste finnas tillit för att låna ut sitt hus, ni är några de litar på tänker jag. Måste kännas tryggt för dem att er som passar huset och samtidigt som ni får en tids avkoppling och omväxling. Känns som en bra vänskap. Jag har vänner som är yngre än jag som hjälper mig med lite praktiska grejer och i gengäld sitter jag barnvakt. Vi skulle inte kunna vara vänner om det byggde på att vi skulle ha likvärdigt att erbjuda varandra materiellt sett, eftersom de har bra mycket mer än jag och dessutom har två inkomster. Det är berikande att kunna se bortom utbildning och social status.
    Häromdagen var jag och hälsade på en god vän som bor i ett gammalt torp med uppvuxen trädgård, fullt av olika projekt på gång och fantastiskt kreativ och inspirerande, bortom hennes granhäck har de byggt nya fina villor med trädäck swimmingpool och det lilla gröna som finns är lite gräsmatta. Skulle tusen gånger hellre äga min väns torp./ME

    SvaraRadera
    Svar
    1. vänskap kan bygga på många olika saker och det är långt ifrån alltid det förutsätter en likvärdig ekonomi.

      I vårt fall handlar det säkert om att vi alltid rört oss i dessa kretsar och våra vänner har väl gradvis vant sig vid att vi minskat konsumtionen och ändrat våra vanor. Det kanske inte alls skulle fungera att kliva in hos nya människor och ta del av deras välstånd, om du förstår hur jag menar...

      Däremot tror jag fortfarande starkt på vänskap som bygger på att man ställer upp för varandra, på de sätt man har möjlighet. Bortom pengar. Barnvakt, passa djur eller vad man nu erbjuder varandra.

      Kommentaren här ovanför angående Skatteverket är alltför talande och visar verkligen hur folk har tappat det här med att kunna ge och ta (som osjälviskt handling men utan att någon känner sig utnyttjad). Sorgligt tycker jag.

      Radera
  8. Hujedamig. Fölk alltså. Är det barkbrödet eller skammen över att vi lät nazitågen passera lugnt och fint på väg mot Norge som gör att vi har den där trista missunngenen vi svenskar? Är det de mörka vintrarna som dränerar oss på vitamin D som gör och oss lite förtvinade i pallet? Det känns nämligen så urbota svenskt det du beskriver. I andra länder lånar man ut/bjuppar/delar saker på ett naturligare sätt. Jag bodde i södra Europa några år och den där missunnsamheten träffade jag sällan på. Att låna ett sommarhus av en vän var så självklart, det stod ju där till förfogande! Gärna kom en släkting och lagade brakmiddag med åt en när man var där. Vi måste vara mer kärleksfulla mot varandra. Överlag.
    Morsan

    SvaraRadera
  9. Jag tror att ett bra riktmärke är att det är fel i en relation när man funderar på vad man kan få istället för vad man kan ge.

    Hanna

    SvaraRadera
  10. Snålcoachen har du dragit till Flamingo beach? Behövs i och för sig inte i det här vädret, räcker med en solig sandstrand på Gotland eller nå`t. Saknar dig. Hoppas allt är väl/M

    SvaraRadera
  11. Jag saknar dig också. Hoppas du har fullt upp med att plocka klöver med tårna i försommarundret. Kärlek från Morsan

    SvaraRadera
  12. Jag saknar dig också. Hoppas att du orkar skriva snart igen.Jag har varje dag gått in på bloggen för att se om det kommit nåt nytt inlägg.

    SvaraRadera
  13. Åh, vår kära vän Snålcoachen, vi tänker på dig och tittar in här flera gånger om dagen. Kanske kan du snart komma tillbaka till oss, hoppas.
    Miss Marple

    SvaraRadera
  14. Ännu en läsare som hoppas att allt är väl med dej.. /Lisa

    SvaraRadera
  15. En till som saknar! Hanna

    SvaraRadera
  16. Snålcoachen vad har hänt? Har du lagt ner helt och hållet? Kom tillbaka!

    SvaraRadera
  17. Saknar dina inlägg, vart är du! Behöver sparinspiration nu när jag själv sätter igång med en utmaning.

    SvaraRadera
  18. Jag saknar dig också, sparcoachen, men jag förstår ju att det finns en orsak till att du inte har uppdaterat på länge. Hoppas bara att det är en rolig orsak, och inte en ledsam.
    Efter alla de trevliga stunder jag tillbringat på din blogg, känns du nästan som en vän. :)

    SvaraRadera
  19. En till som saknar! Har kommit på din sida varannan dag för att hoppas se nya ord. Instämmer med andra, hoppas allt är bra med dig.
    /R*

    SvaraRadera
  20. Saknar dig.... hoppas att allt är bra med dig. Du betyder så mycket för oss följare.

    SvaraRadera
  21. Har du tappat ditt ord...

    SvaraRadera
  22. Jag saknar verkligen dina inlägg och hoppas att allt är bra med dig!

    Jag skulle vilja påminna dig om ett inlägg som du skrev den 13 januari 2015: http://spardiet.blogspot.com/2015/01/avhoppare.html?m=1. Jag vill också påminna dig om ”Lagboken för Sparbloggare” av Snålcoachen, som du skrev om i en kommentar till det inlägget. Där skrev du också att det i lagboken ”står klart och tydligt att längre bloggavbrott eller avhopp måste redovisas och regelverket följas. Så det så.”

    /A

    SvaraRadera
  23. Jag checkar in varje dag för att kolla om du kommenterat. Jag hoppas så att allt är bra med dig och de dina.
    Morsan

    SvaraRadera
  24. Tror att vi är många som saknar dig och är oroade. All kärlek till dig.

    SvaraRadera
  25. Saknar dina smarta och läsvärda inlägg. Hoppas det är bra med dig <3

    SvaraRadera
  26. Undrar så vad som kan ha hänt,det behöver jag ju inte veta...men ett livstecken skulle vara välkommet. /M

    SvaraRadera
  27. Undrar också och hoppas verkligen att du mår bra. Saknar dina inlägg och blir orolig.Kram <3

    SvaraRadera
  28. Ja du Snålcoachen, undrar så vad du har tagit vägen, vad kan ha hänt? Hoppas du bara har tröttnat på att blogga? Kanske funderar du på att ha sluta blogga helt. Efter det här långa uppehållet hoppas man att så är fallet, men då skulle du väl ha skrivit något om det? Den här tystnaden berör, känns och får en att undra. När det är tomt spekulerar man och oroar sig.Önskar dig allt gott.

    SvaraRadera
  29. Håller med skribenten ovan. Hoppas hoppas allt är bra och att bara bloggtorka råder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tittar in varje dag och hoppas du inte är i något svårt. Efter att ha läst så mycket du skrivit så blir du lite som en virituell vän som jag bryr mig om och önskar gott.
      Morsan

      Radera
  30. Snålcoachen nu har du varit bort så länge.Blir det något på återseende eller ett farväl. Det är så sorgligt att du inte är här. Vi ses!

    SvaraRadera
  31. Så försvann du ur våra liv. Det måste ha skett i en hast, för inget hej då. Du som känns så bra, visst hade du sagt hej då till oss, du hade tagit ett artigt adjö och sagt jag går nu, för så gör man. Kära du, vad det än kan vara som har hänt, tänker vi på dig

    SvaraRadera
  32. Jag fortsätter att titta in varje dag. Jag funderar mycket på vad som kan ha inträffat och fortsätter hoppas på allt gott.
    Morsan

    SvaraRadera
  33. Med en klump i magen men med hopp.. kikar jag in varje dag..

    SvaraRadera
  34. Tittar in här lite då och då för att se om du uppdaterat. Saknar dina intressanta och underfundiga texter. Har läst vartenda inlägg genom åren och lärt mig så mycket av dig. Känns som att sakna en gammal vän. Hoppas av hela mitt hjärta att allt är bra med dig och de dina.
    /Anne

    SvaraRadera
  35. Jag kom på att jag inte sett några inlägg av dig på länge och trodde att du råkat trilla ur blogglistan. Förskräckt ser jag att du faktiskt inte skrivit fler inlägg och är "efterlyst". Hoppas att allt är väl med dig och familjen!
    //Ingela

    SvaraRadera
  36. Kikar in igen och lämnar en rad! Vi är många som hoppas du kommer tillbaka. Jag saknar dina tänkvärda inlägg.

    SvaraRadera
  37. Minns att du skrev någon gång, jag tror att det var med anledning av att familjen Fri slutade att blogga, något om att göra ett avslut att inte bara försvinna. Inget krav på att förklara allt, bara några ord...passar inte att blogga längre, kanske vi ses längre fram eller inte, hej då.
    Men du kloka människa du försvann du bara, tror inte det är likt dig. Saknar dig verkligen och oroas över vad som kan ha skett. Kärlek till dig.

    SvaraRadera
  38. Jag saknar dig och hoppas allt gott,
    Morsan

    SvaraRadera
  39. Snålcoachen,

    Detta känns verkligen illavarslande... Mot bakgrund av det inlägg du skrev om bloggare som slutar abrupt; att du alltid svarar på alla kommentarer; att du varje år skriver om sommarhuset ni brukar låna; att det gått så lång tid sedan du skrev detta inlägg...

    Hoppas innerligt att du och din familj mår bra och att detta endast beror på en rejäl släng av bloggtrötthet.

    I väntan på ett livstecken önskar jag dig allt gott!

    Hälsningar

    Carolus

    SvaraRadera
  40. Snålcoachen, du fattas oss! Saknar dig./M

    SvaraRadera
  41. Du är så saknad!!! /Hälsningar från Gotland

    SvaraRadera
  42. Snälla älskade snålcoachen kom igen.Vart tog du vägen? Skriv något! Hoppas du bara har ledsnat på att bloggao och inget annat har hänt./Elsa

    SvaraRadera
  43. Saknar dig!
    //Ingela

    SvaraRadera
  44. Man hade önskat att någon av hennes nära anhöriga, hennes man till exempel, kunnat skriva en kommentar om det hänt något allvarligt. Det behöver han ju inte hennes inloggning för att göra, det räcker ju med det vanliga kommentarsfältet. Menar inte kommentar om privata saker, utan bara ett meddelande om att bloggen inte får fler inlägg av privata familjeskäl helt enkelt.

    Trist att Snålcoachen försvann från sin blogg. :( /Eva

    SvaraRadera
  45. Man undrar ju om tillvaron har brakat. Hoppas att det är något som du/ni klarar er igenom. All kärlek till dig!/M

    SvaraRadera
  46. En novemberhälsning! Kram kram

    SvaraRadera
  47. Snålcoachen,

    Tittar förbi då och då i hopp om att du kommit tillbaka. Hoppas att det du/ni går igenom går att hämta sig ifrån!

    Oroliga hälsningar

    Carolus

    SvaraRadera
  48. Samma här coachen. Jag hoppas på allt gott.
    Morsan

    SvaraRadera
  49. Saknar dig Snålcoachen, jättemycke, fast jag inte känner dig på riktigt. Sörjer din frånvaro så där lite ibland och undrar vart du har tagit vägen?

    SvaraRadera
  50. Hej,
    vi på Axo Finans har skrivit om dig på våra nätsidor. Se nedan:

    https://www.axofinans.se/om/ekonomibloggarna

    Vi undrar om du skulle vilja länka tillbaka till oss, gärna till vår artikel ovan?

    Med vänlig hälsning
    Tina
    för Axo Finans AB

    SvaraRadera
  51. @ Tina för Axo finans.

    Du har inte märkt att den här bloggaren varit typ försvunnen i ett halvår? Och att vi är ett helt batteri av läsare som är sjukt oroliga över vad som helst? I så fall tror jag inte du läst hennes blogg speciellt noga. Ställer mig tveksam till att Snålis skulle lira med er hur som.
    Rivifrån-Morsan

    SvaraRadera
  52. Tina för AXO finans, vill du göra reklam så är det inte passande i detta kommentarsfält. Vi saknar en oerhört fin skribent. Ni lägger bara in en kopierad kommentar som även finns på andra blogghemsidor...
    Ni har nog tappat en del potientella läsare på er kommentar...

    Kom tillbaka spardiet, du är saknad av så många och vi är många som är oroliga för dig med tanke på ditt månde... om du fortfarande finns skriv bara ett litet inlägg på några ord
    så vi vet �� vi är många som
    tittar in dagligen och saknar dig!

    SvaraRadera
  53. Tänker på dig och din familj, trots att jag inte känner er. Hoppas allt är bra!
    //Ingela

    SvaraRadera
  54. Jag känner inte dig heller, trots det så saknar jag dig. Du har skrivit så många bra inlägg och det är en förlust att du inte skriver. Känner ett litet sting av sorg, du är ju ingen närstående men jag blir ledsen iallafall.

    SvaraRadera
  55. Snålis var är du? Vi saknar dig!!!

    SvaraRadera
  56. Kom igen nu Snålis, saknar dig så in i bomben. Vad kan ha hänt vår kära coach? Vi tycker så mycket om dig, snälla kan vi bara få ett litet livstecken.

    SvaraRadera
  57. Fina bästa Snålis. Hoppas allt gott för dig. Oroande att inte höra något från dig, vi är nog många som tänker på dig.
    Morsan

    SvaraRadera
  58. God jul och Gott nytt år
    Önskar att vi dig tillbaka får
    Undrar så var du är
    Varför är du inte här
    Vår käre vän
    Vi vill att du kommer tillbaka igen

    SvaraRadera
  59. Gott nytt år! Önskar dig och din familj allt gott!
    //Ingela

    SvaraRadera
  60. Kollar in då och då och konstaterar med saknad att inga nya inlägg finns. Tänker på dig och hoppas allt är väl. Ett nytt inlägg skulle göra min dag!
    Krister

    SvaraRadera
  61. Men är det ingen som känner snålis och vet vad som hänt? Som bara kan kommentera om hon är ok? Att bloggen är nedlagt eller vad. Jag tittar in åtminstone varje vecka och det känns så ledsamt och oroligt. Bästa fina snålis, hoppas ni är ok.
    Morsan

    SvaraRadera
  62. Jag tittar också in varje vecka och saknar Snålisen. Är orolig för att något allvarligt har hänt. Snälla snälla Snålis eller någon som känner dig - uppdatera oss. Hoppas vi får ett livstecken.
    Lily

    SvaraRadera
  63. Ja det är konstigt, också med tanke på att Snålis i något blogginlägg, tror det var familjen Fri(inte Maribel och Oskar)som lade av och blogga och Snålis själv hade önskemål om att bli informerad, om de helt hade lagt av eller om det bara var ett uppehåll. Inte för att Snålis tyckte att de hade någon som helst skyldighet, men som läsare känns det bra med en förklaring eller något slags avslut. Skönt att se att Morsan fortfarande hänger i. Vi ger inte upp./Elsa

    SvaraRadera
  64. Här är ännu en som kollar in nån gång i veckan i hop om att se en återvändande Snålis. Du var en av dom första bloggarna jag följde så jag saknar dig och kommer bli så glad när du kommer tillbaka. /Lew

    SvaraRadera
  65. Kom att tänka på dig ikväll och tittade in här igen med förhoppningen om ett inlägg.
    //Ingela

    SvaraRadera
  66. Snälla fina coachen. Nu är det snart ett helt år utan livstecken. Usch så oskönt det känns. Hoppas på allt gott.
    Morsan

    SvaraRadera
  67. Glad Påsk på dig Snålis om du finns? Usch, ja det är så att man börjar befara det värsta. Finns det liv finns det hopp, men inget liv här på bloggen. Hoppas innerligt att du har det bra, om inte, att du får tröst och kärlek.

    SvaraRadera
  68. Sänder en tanke

    SvaraRadera
  69. Snart ett år sedan du skrev sista inlägget. Det här känns inte alls bra. Hoppas hoppas hoppas vi får ett livstecken från dig eller någon annan.
    Kram, Lily

    SvaraRadera
  70. Varför, varför, varför? Du hade talat om för oss om du hade tänkt lägga ner bloggen. Finns det ingen som kan ge ett tecken? Har det hänt dig eller dina nära något?känner inte dig, men du har lämnat ett litet tomrum hos många och vi undrar fortfarande? Älskade Snålis lämna oss inte här.

    SvaraRadera
  71. Tittar in här ibland och hoppas på ett livstecken. Är som många andra orolig för att det har hänt något, men hoppas innerligt att du mår bra. /Samuel

    SvaraRadera
  72. Finns det verkligen ingen som läser här inne som känner snålcoachen IRL? Det vore otroligt tacksamt om de i sådana fall kunde skriva en rad så vi vet. Jag tror tyvärr många fruktar det värsta efter så lång tids tystnad :/

    SvaraRadera
  73. Saknar dig Snålcoachen. Du verkar vara en bra person o snäll något inte alla är i bloggosfären. på fru EB,s blogg kan de ibland vara ganska elaka, sen finns det elaka mammor och pappor också. Det är mycket tillkrångel av allting, uppsjåssat de mest simpla grejer. Att bli ekonomiskt fri är väl liksom inga problem alls att tala om, nä det är så jävla tråkigt så man dööör. Gå hemma o dra o baka eget bröd.
    Fan coachis, jag saknar dig du är bäst!

    SvaraRadera
  74. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

    E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

    Whatsapp: +33756949346

    SvaraRadera
  75. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

    E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

    Whatsapp: +33756949346

    SvaraRadera
  76. Vad har hänt? Vi saknar dig. Finns det ingen som bara kan tala om att du har lagt ned bloggandet helt och hållet. Finns du?

    SvaraRadera
  77. Vi saknar dig och tänker på dig och din familj. Hoppas allt är bra med er och att du har spännande saker att tänka på förutom bloggen!

    Vi är många som dock är oroliga och skulle bli lugnade av någon form av uppdatering, behöver du stöd eller hjälp är vi många som vill hjälpa till!

    Kramar till dig och din familj

    /Björn

    SvaraRadera
  78. Jag kommer fortfarande hit och hoppas..
    //Ingela

    SvaraRadera
  79. Finns det ingen som kan tala om varför Snålcoachen försvann,skriv en rad och stilla oron. Det är bättre att veta.

    SvaraRadera
  80. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Andrea Maria, Tukholmasta, olen lääketieteen sairaanhoitaja Sahlgrensan yliopistollisessa sairaalassa. Olen naimisissa yli 6 vuotta kahden lapsen kanssa, suhteeni mieheni Andreaan oli aluksi makea, romanttinen ja muuttui myöhemmin painajaiseksi kauhistuttavaksi, koska aviomieheni huijasi minua todella ja etsiä tapaa saada nopea avioero, hajotimme ennen 3 kuukautta sitten ja tulimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla. Rakastin mieheni niin paljon. En halua irroittaa häntä toiselle naiselle, en olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saamaan hänet tuntemaan minusta pahaa enää. Halusin hänen olevan vain kotona rakastamassa minua ikuisesti. Selitin tilanteeni ystävälle työssä, ystäväni Jennifer, hän neuvoi minua ottamaan mieluummin yhteyttä afrikanan maasta peräisin olevan rakkausloitsun pyytäjän nimeltä Dr.Oduduwa taikarakkauden loitsuosuusrukouksella palauttaakseen takaisin entisen rakkauden, että hänellä on voimakas lahjakkuus viehätys tuoda rakkauden ja luottamuksen takaisin mihin tahansa rikkoutuneeseen avioliittoon tai rikkoutuneeseen rakkaussuhteeseen, uskoin ja kokeilin sitä, ja se toimii minulle, lähetän sähköpostiviestin Dr.Oduduwalle hänen alla olevan henkilökohtaisen yhteyshenkilön kautta;
     {Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

    Dr.Oduduwa vastasi viestiini ja sanoi, että hän voi auttaa minua palauttamaan entisen rakkauteni välittömällä charmilla rakkauden osuudella. Olin erittäin onnellinen löytääkseni tämän miehen auttamaan minua, seurasin kaikkia hänen ohjeitaan tarkkaan vaihe vaiheelta rukoilemalla ja loitsemalla. tein itse talossani valoisilla kynttilöillä öisin. Oduduwa kertoa minulle kaiken, mitä minun kotona on tehtävä yöllä rukouksissa, rakastavat oikeinkirjoitusprosessia. Tein kaikki ohjeiden mukaan. se alkoi työskennellä minulle, koska muutaman tunnin kuluttua sain puhelinsoiton mieheltäni, olin niin yllättynyt ja järkyttynyt, koska hän on lopettanut puhelun tai tekstiviestien lähettämisen minulle viesteistä viimeisen 3 kuukauden jälkeen, nyt suoritan heti rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseni aviomies Andrea palasi kotiin pyytämään anteeksi minulta, olen niin onnellinen kuinka rakkausosa toimii mieheni kanssa positiivisesti 2 päivän kuluessa hän on palannut kotiin. Tällä hetkellä aviomieheni ja minä elämme molemmat onnellisena rakkautena enemmän kuin koskaan ennen. Olen kiitollinen suurmiehelle Dr.Oduduwalle hänen lahjakkaista kyvyistään. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni.
    Suosittelen vilpittömästi Dr.Oduduwaa jokaiselle, joka pyrkii palauttamaan takaisin menetetyn rakkaussuhteen tai rakkausloitsun todellisen rakkauspartnerin löytämiseksi.
    Vain Dr.Oduduwa WhatsApp:
    +79268011965

    SvaraRadera
  81. Jag läste en kommentar online från en Califonia Based Journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (sann kärlek) 3 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp. Jag skickar e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    tur nog för mig jag stötte på Dr.Oduduwa e-post (dr.odduwaspellcaster@gmail. com) kontakt hittades i en blogg kommentar avsnitt. I dag vittnar jag med glädje och glädje i mitt hjärta för att dela den här artikeln med min värld ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Oduduwa är den verkliga storsälskelse-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel magi och kärlek-fängslande spell. Tidigare har jag försökt stavrådgivning för andra stavcaster fungerar inte för mig, de kräver pengar, men Oduduwa detta är en kärleksstava för mig utan att be mig betala för hans tjänster. detta är sant och fantastiskt omedelbart resultat.
    Jag har varit gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi slogs upp för 4 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket, jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle tillbaka att älska att förlita mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans efter att Oduduwa lanserade en kärleksförtroll för min räkning.
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen Oduduwa. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
    kontakta honom via hans personliga amail herbalisthome01@gmail.com
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare
    * Magi för framgång och marknadsföring
    * lycklig charm - BUSINESS STAR
    * SKYDDSHOOK, och Longlife,
    * förbannelse, penis- och bröstförstoring.
    * andlig rening, fettförbränning,
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMB,
    * dekretande magi, STAVLOTTERI & VIN-SPEL STAV
    Samma artikel jag läste online kommentar avsnitt precis som det här, jag läste och jag skapade en e-postkontakt för att kommunicera med Dr.Oduduwa för hjälp via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  82. Jag håller med; skriv gärna ett par rader, antingen ett inlägg eller som en kommentar.

    SvaraRadera
  83. Tittar in och hoppas.
    //Ingela

    SvaraRadera
  84. Å fina fina coachen, jag tittar fortfarande in och oroas så djupt över vad som hänt.
    Morsan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, har svårt att tänka mig att du bara skulle lagt av med bloggen utan att skriva om, varför?/Elsa

      Radera
    2. Ja, speciellt eftersom jag minns ett inlägg där du skrev att du aldrig skulle sluta blogga utan ett avskeds-inlägg...
      //Ingela

      Radera
    3. Även jag tittar in ibland för att se efter något livstecken. God jul snålcoachen! //Helena

      Radera
    4. Det sägs att inga nyheter är goda nyheter men inte så här länge. Hoppas allt är väl med dig Snålcoachen!

      Radera
    5. Var du än finns Snålcoachen önskar jag dig ett gott nytt år. Vill inte tänka så, men det är nästan så man tror att du kan vara död. För visst skulle du gett ett livstecken ifrån dig? Tagit bort dessa otäcka spammare som börjar bre ut sig här i kommentarsfälten. Vi vill inte att de ska vara här, vi vill att du ska vara här. Önskar dig och de dina allt gott./Elsa

      Radera
  85. Goddag vänner, mitt namn är Antonio Laura från Israel, jag är en läkare av yrket Kirurg, jag är 45 år, läs noga mitt vittnesbörd om hur jag återställde ex kärlek inom två dagar av kärleksdel ljus stavningsbön, jag har goda avsikter att dela denna goda nyhet här ute, för jag vet att den här informationen kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka brustet hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och få muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inga problem att allt kommer att gå bra innan tre arbetsdagar, jag följde noggrant all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad eftersom min man vägrat att ringa mig eller smsar mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt för mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig, han har ringt och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och tills idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  86. Jag hoppas att du och din familj får ett Gott nytt år ❤
    //Ingela

    SvaraRadera
  87. Hej!
    Jag undrar om du skulle vara intresserad på ett samarbete med oss? Vi är Sveriges mest generösa cashbacksida som betalar 60% mer än de andra.
    Vi jobbar i dagsläget med ett 10-tal mellanstora influencers och letar efter flera.
    Mvh
    Adam
    www.rewardnetwork.se

    SvaraRadera
  88. Jag heter Darci Lyne. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. .nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återfå min ex-man med sin trollkärlek och magi. KONTAKT
      -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
      Whats-app: +2349083639501
    vill du ha din ex tillbaka?
    vill du ha en kärleksförtrollning för en ny älskare?
    Barnlös problemlösning?
    en lösning på sjukdomar och sjukdomar i kroppen

    SvaraRadera
  89. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

    SvaraRadera
  90. Saknar dig än, vad har hänt? Så sorgligt att du inte finns här.

    SvaraRadera
  91. Efterlyser också någon form av uppdatering, du är bäst!

    SvaraRadera
  92. Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal garanti för att få finansiering för vi har en A + rating i finansiering. Frank Lån Tjänster (FLS) genom åren har varit högt rankad som en av de bästa online-företag med en billigare ränta. Om du är i behov av finansiering, tveka inte att kontakta oss via telefon (+1-713-389-6778) eller E-post: k.frankloans@gmail.com

    SvaraRadera
  93. Du är saknad och inte glömd. Önskar så att du kunde ge oss ett livstecken.

    SvaraRadera
  94. Finns det ingen som kan skriva en rad, om vad som har hänt? Du kanske inte ens lever? Eller så är det, det värsta.
    Saknar dig så!

    SvaraRadera
  95. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta utan någon biverkning. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts, Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla min hjärtebegär. Baba Wale är specialist på all slags förtrollning och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

    SvaraRadera
  96. I'M TOTALLY CURED OF HIV FROM DOCTOR JAMES HERBAL MEDICINE   Does anyone still doubt natural herbs? I've seen the great importance of natural herbs and the wonderful work they have done in people's lives. I wonder why people still spend their money on surgery, injections and drugs each time they are sick. Natural herbs can cure all kinds of illness including herpes,Cancer,Vaginal burning, diabetics, asthma,EBV, HIV, hepatitis,Enlargement, etc. I've seen it with my own eyes. I was Cured of Hiv/aids and my aunt and her husband were cured from herpes by Dr James who uses natural herbs to cure different kinds of illness. Even Dr James proved to the whole world countless times that natural herbs can cure all kinds of diseases and he cured countless people using natural herbs. I know it is hard to believe but am a living testimony. He prepared herbal medications and sent it to me through DHL COURIER DELIVERY SERVICES and I took it as he instructed. 11days later, I went to the hospital to do a checkup, the result came out and I tested NEGATIVE. There is no harm in trying herbs, it will only get you cured from what you are, so why don't you give herbs a try and see its effectiveness..His herbal medicine it's easy to drink with no side   Contact Dr James on Email .... drjamesherbalmix@gmail.com..

    SvaraRadera
  97. Jag är helt fri från HERPES VIRUS
    Herpes är ett allvarligt och återkommande tillstånd som inte kan botas med droger eller injektioner av DR JAMES, men det bästa sättet att bekämpa herpes är att ta naturläkemedel, jag är röd om DR JAMES, den stora herbalisten som botar människor med HIV-virus med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att ta reda på hur han kunde hjälpa mig och han sa till mig att jag aldrig skulle vara rädd för att han skulle hjälpa mig med den naturliga örtmedicinen! Efter två dagars kontakt med honom berättade han att läkemedlet är klart och han skickade det till mig via DHL COURIER SERVICE och det fick mig på tre dagar! Jag använde medicinen som han föreskrev för mig (MORGON och KVÄLL) och blev botad! Det är verkligen som en dröm, men jag är så glad! För personer som lider av följande sjukdomar, bältros, MS, Bullous Pemphigoid, Diabetes, cancer, Pcos, hypotyroidism, Herpes, KOL, HIV, artrit, Hpv, infektioner, leversjukdom, autoimmuna sjukdomar, Parkinsons sjukdom, Lupus och mer ska kontakta honom för hans örtmedicin, för jag är ett levande vittne och jag botades av herpesvirus. och läkemedlet DR James är legitimt. Jag skickade honom vad han bad om och han skickade mig sin medicin som jag tog i 2 veckor och idag är jag här med ett negativt resultat. När jag gick för testet var jag så glad efter att jag tog hans örtblandningsmedicin.KONTAKT DR JAMES FÖR EN PERMANENT KUR E-post: drjamesherbalmix@gmail.com

    SvaraRadera
  98. Hej hej! Hoppas allt är bra.

    SvaraRadera
  99. Lever du fortfarande, vad hände? Kanske något som krisa, någon du mist. Om du finns hoppas verkligen att du har det bra. Kanske har det värsta hänt, vad vet man. Om du behöver det, så sänder jag all omtanke till dig.

    SvaraRadera
  100. Do you need Personal Finance?
    Business Cash Finance?
    Unsecured Finance
    Fast and Simple Finance?
    Quick Application Process?
    Finance. Services Rendered include,
    *Debt Consolidation Finance
    *Business Finance Services
    *Personal Finance services Help
    contact us today and get the best lending service
    personal cash business cash just email us below
    Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
    call or add us on what's app +918929509036

    SvaraRadera
  101. 3 år sen sista inlägget och ändå kommer jag in då och då och tittar om du är tillbaka. Saknar dina kloka inlägg, du behövs här i världen! Vila i frid bloggen! Och du kommer alltid vara saknad Snålcoachen!!! Nu har jag gett upp hoppet att höra av dig, känns tomt.

    SvaraRadera
  102. Fan, kan ingen skriva om vad som har hänt, om du lever eller inte?

    SvaraRadera
  103. Jag heter Helena Leon. Jag och min man har varit gifta i över 10 år. Det var flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ur det blå satte min man ett skilsmässosamtal över mig, jag var blind! Jag såg det inte komma, jag kände inte igen tecknen. Han tycker inte längre att jag är sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden för jag var oerhört sårad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO trollformlern som alla pratade om på nätet och jag kontaktade honom för en kärleksåterförening. Under vårt samtal försäkrade han mig att han skulle ta tillbaka min man inom mindre än 48 timmar efter hans förtrollning. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte att tro att min man ringde direkt efter 48 timmar och bad mig att glömma vad han sa om skilsmässan. Jag blev helt förvånad! Det finns så mycket kärlek i min familj sedan jag använde hans trollformler. Han är underbar och hans trollformler fungerar så snabbt. Nu älskar min man mig mer än tidigare. Du kan också kontakta honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  104. Jag vill tacka den store DR ISIKOLO för att han återupprättade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Anna Dario. Ingen kunde någonsin ha fått mig att tro att vittnesbördet någonsin kommer att bli verklighet. Jag var världens största skeptiker men jag fick höra av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare) och jag provade det, det var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort. Mitt kärleksliv var i spillror, hjärtekross och var på randen av en tredje. Jag kunde helt enkelt inte möta ytterligare en skilsmässa och jag ville försöka hårdare för att få vårt förhållande att fungera men min man verkade inte bry sig. Han gjorde slut med mig igen. Jag var förvirrad och vet inte vad jag ska göra igen, snarare för att komma i kontakt med DR ISIKOLO. Han gjorde en kärleksförtrollning som fick min man att komma tillbaka till mig på exakt 48 timmar, försäkrade han mig. vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. DR ISIKOLO fick henne att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på RIKTIGT och för gott. han kan också hjälpa dig att fixa din trasiga relation. Jag fick tillbaka min man! Det var som ett mirakel. kontakta honom nu om du behöver hjälp. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  105. Tittar fortfarande in och hoppas på ett inlägg från dig!

    SvaraRadera
  106. Hoppas det nya året blir bra för dig, om du lever, ja man undrar ju? Saknar dig och väldiga bra blogg. Du är så väldigt bra på att skriva och verkar så klok och empatisk.

    SvaraRadera
  107. Går in o kikar!

    SvaraRadera
  108. Har du skilt dig?

    SvaraRadera
  109. Åh vad jag saknar dina inlägg. Läser ditt och datt på nätet och så bara slås jag av saknad. Efter dina inlägg och dina texter. Tänkte alltid, när det fortfarande skrevs här, att denna kvinna kommer snart publicera sig i ett annat format, och då kommer jag känna igen rösten.

    SvaraRadera
  110. Tittar in ibland och hoppas! Vart blev du av?

    SvaraRadera
  111. Hej killar, jag vill bara rekommendera ett bra låneföretag där jag fick ett snabblån på €‎46 000,00 via deras e-post där jag letade efter lån för att betala mina räkningar/skulder och gå vidare med livet, sedan gav en vän mig denna företagsinformation som Jag kontaktade via denna kontaktmail: lapofunding960@gmail.com

    SvaraRadera
  112. Undrar så vart du tog vägen , kloka människa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vad hände? Undrar och saknar?

      Radera
  113. Monica Guidetti22 mars 2023 kl. 08:32

    Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  114. SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
    Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  115. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196. Läs mer om honom via hans hemsida (https://isikolotemple.com)

    SvaraRadera
  116. Barbara Giedrius8 april 2023 kl. 19:31

    Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  117. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196 eller besök hans hemsida för att läsa mer om honom (https://isikolotemple.com)

    SvaraRadera
  118. Det tog mig att komma till en plats där jag var helt nedbruten för mig att inse att jag behövde berätta för honom vad jag hade mött i mitt äktenskap. Jag gjorde ett krigsrum i min sovrumsgarderob och gick direkt till Källan! Det blev svårt många gånger; min man var fortfarande hemma och var inte stödjande och ville fortfarande skiljas, men jag visste att det lilla jag hade skulle försörja mig och min dotter. Sedan kom plötsligt i lördags, Dr Ilekhojies försoningsbesvär satte honom på en plats för att bestämma om han skulle överge oss eller arbeta på vårt äktenskap. Först genom försoningsförtrollningen sa han faktiskt att han fortfarande ville vara gift och sa upp kontraktet på ett hem han skulle köpa i Hemet Kalifornien! Inget är faktiskt omöjligt med Dr Ilekhojies försoningstrollformel. Ge aldrig upp!" kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-postadress gethelp05@gmail.com eller kontakta hans direkta telefonnummer +2348147400259

    SvaraRadera
  119. MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helena Oscar. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

    SvaraRadera
  120. Jag heter Edna Ștefan och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  121. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag heter Suzan Svensson. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  122. Jag heter Monica Edling och det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi skulle bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  123. Hej alla, jag är så överväldigad av glädje tack vare DR WALE. Min man lämnade mig för en annan kvinna för några år sedan och jag var väldigt förkrossad eftersom jag aldrig gjorde något fel mot honom, jag blev kvar med mina två barn och ett jobb som betalar lite. Jag höll nästan på att ge upp tills jag såg ett vittnesbörd på nätet om DR WALE och jag bestämde mig för att kontakta honom. Jag förklarade mitt problem för honom och han försäkrade mig att jag kommer att se ett positivt resultat efter veckor, överraskande nog kom min man tillbaka dagen efter besvärjelsen och bad mig att förlåta honom och lovade att aldrig lämna. Min man har varit tillbaka i åtta månader nu och vi har aldrig haft några problem, jag är glad att jag inte tvivlade på DR WALE för han kan säkert lösa alla problem med snabb lindring. Du kan också kontakta honom för hjälp nu på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  124. Hej allihopa. Jag heter Nicolette Elliot. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  125. Hej alla, jag heter Barbara Dahlström. Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  126. Dessa tacksamhetsord till Dr Isikolo kommer från mig Antonio Cedergren, och jag tackar honom verkligen för hans goda arbete. Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  127. SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
    Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  128. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag är Ellinor Lava och på det hela taget visste jag aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att få tillbaka min man tills jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  129. KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
    God dag allihopa, jag heter Karin Dahlgren och jag kan säga att det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  130. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  131. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  132. Min man packade hemifrån för att bo med en annan kvinna som han träffade på nätet, och han skickade skilsmässapapper till mig. Jag ville inte skiljas på grund av kärleken jag har till min man, jag vill inte att min familj ska splittras. Jag misstänkte att kvinnan använde en besvärjelse för att binda min man så att han inte kan återvända till sin familj. Jag letade efter tips om hur jag skulle vinna tillbaka min man och jag stöter på en kommentar som säger att DR WALE hjälpte henne att få tillbaka sin man efter flera månaders uppbrott och jag tog WhatsApp-numret till DR WALE som fanns med i kommentaren och WhatsApp +2347054019402 honom om mitt problem och han svarade mig och hjälp mig att få tillbaka min man inom en vecka och just nu är min man tillbaka hos mig och han är ännu mer kärleksfull och omtänksam. Du kan också kontakta DR WALE för hjälp på hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE är rätt person att kontakta om ditt förhållande eller äktenskapsproblem och han kommer att hjälpa dig att få tillbaka ditt ex och jag är mycket glad att få vittna om hans goda arbete

    SvaraRadera
  133. Ett stort tack från Marie Levi till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  134. Jag heter Barbara Dahlström och allt jag kan säga är att kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka till alla dagar är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  135. Det här är underbart!

    Min man är äntligen tillbaka till mig med så mycket kärlek och respekt än jag någonsin förväntat mig. Med hjälp av Dr Ilekhojie och försoningsritualen från hans förfäder är min man tillbaka efter så många månaders begäran om skilsmässa. Till en början när min vän sa åt mig att kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp, trodde jag att det inte skulle sluta bra eftersom jag aldrig trodde att han kunde hjälpa efter att ha förlorat pengar med tidigare. Han förklarade för mig med tydlighet och såg också till att allt skedde lugnt och brådskande. Exakt 3 dagar efter försoningsritualen kom min man, som inte har svarat på mina telefonsamtal på flera månader, förbi huset och bad oss avbryta skilsmässaplanerna och bli en lycklig familj igen. Det har gått 2 månader nu och saker och ting blir bättre för varje dag. Tack Dr Ilekhojie för din hjälp. Du kan också få hjälp med honom. Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  136. MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  137. Jag heter Edna Brewster och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  138. Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag heter Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  139. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  140. Min man skilde sig från mig för fyra månader sedan och jag var fylld av tårar och frustration för att jag inte visste vad jag skulle göra för att rätta till problem med honom. Jag sökte efter hjälp på internet om hur jag kunde få hjälp i mitt äktenskap och jag upptäckte fantastiska vittnesmål om Dr Ilekhojie som har varit progressiv med att försona par. Jag kontaktade honom men jag var skeptisk men jag hade inget annat val än att arbeta med honom på grund av alla bra recensioner jag sett och hört från så många människor. Exakt 3 dagar efter att jag lämnat allt som Dr Ilekhojie frågade ringde min man som blockerade mig tidigare och frågade om möjligheten att arbeta med vårt äktenskap. Han är hemma nu med så mycket kärlek och omtanke och vi förbereder oss för att gifta oss för andra gången på en månad. Om du har några problem kontakta Dr Ilekhojie, jag ger dig 100% garanti att han kommer att hjälpa dig!! Ring honom +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  141. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Hej alla, jag är Anna Carlsson. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  142. Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
    (en) lotteri besvärjelse
    (två) ex tillbaka
    (tre) blir gravida
    (fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
    Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
    Problem lösta till 100%

    SvaraRadera
  143. Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  144. Hur kan jag förklara detta för världen att det finns en man som heter DR WALE som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare och återställde min livmoder. när allt hopp var förlorat. Jag och min älskare har varit gifta de senaste sex åren utan barn, vi levde lyckligt. Tills en dag som vi hade ett missförstånd eftersom jag inte kunde få ett barn för honom, så han bestämde sig för att leva mig för en annan kvinna, jag var så ledsen och frustrerad och jag kunde inte ens äta på förrän jag en dag bläddrade igenom Internet där jag såg en dam som heter Jennifer vittna om att trollformaren ringde DR WALE som hjälpte henne att ta tillbaka sin man hem, så jag bestämde mig för att försöka kontakta trollformaren DR WALE så jag förklarar allt mitt problem för DR WALE och han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att han ska hjälpa mig att lösa mitt problem, att min älskare kommer tillbaka hem, till min största förvåning om bara några veckor började min man ringa mig och be om förlåtelse, det var verkligen ett mirakel nu vi är tillbaka igen som man och hustru, en vecka efter att min livmoder återställdes och just nu är en månad borta, allt mitt tack går till DR WALE, oroa dig inte längre för DR WALE är här för att hjälpa er alla, jag kommer att göra er en tjänst min hängande hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  145. KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
    Goddag alla jag heter Karin Dahlgren. Det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  146. Jag och min man gick igenom en skilsmässa efter 7 års äktenskap. Skilsmässan var nära förestående eftersom vi inte hade det bra på sistone. Efter att jag fick skilsmässopapperen knäckte det mig och jag var inte mig själv på en vecka. Mannen jag byggde allt med har bett om att få skiljas från mig. Jag skickade så många meddelanden för att övertyga honom och han ville inte träffa mig och våra två barn. En dag när jag gick igenom internet efter att ha fallit i depression hittade jag Dr Ilekhojie som hjälpte mig att försonas med min man. Det har gått 2 månader nu sedan han avbröt skilsmässan och återvände hem. Jag är glad och full av spänning att dela med mig av min ex erfarenhet. Tack till Dr Ilekhojie och hans förfäder som gjorde det möjligt. Jag är här för att rekommendera alla som har problem i äktenskap eller förhållande att kontakta Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  147. Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Victory kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Tre dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen. Allt tack vare Dr Victory. Om du behöver en trollformler som kan besvärja en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Det här är hans kontaktadress.
    E-post: Victorysolutiontemple@gmail.com
    Ring/Whatsapp-nummer: +16692093663
    webbplats: http://victorysolutiontemple.info

    SvaraRadera
  148. Ett stort tack från mig Katrina Cederschiöld till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  149. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började visa sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  150. MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller bara sms:a honom via WhatsApp: +23481333261196

    SvaraRadera
  151. hej allihopa, jag vill ägna en minut åt att berätta om ett ärligt låneföretag som gav mig ett kommersiellt lån med begripliga villkor till låg ränta. de erbjuder alla typer av lån.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785






    hej allihopa, jag vill ägna en minut åt att berätta om ett ärligt låneföretag som gav mig ett kommersiellt lån med begripliga villkor till låg ränta. de erbjuder alla typer av lån.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    SvaraRadera
  152. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag är Jackie Marmero. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  153. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  154. MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

    SvaraRadera
  155. OM DU BEHÖVER TJÄNSTERNA OCH STÖD FÖR ATT FÅ DIN ÄLSKARE TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO
    Jag heter Edna Brewster och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +234-8133261196

    SvaraRadera
  156. MIN MAN VÄNSTER OCH DR ISIKOLO FICK HONOM TILLBAKA TILL MIG OCH JAG ÄR FÖRBLEVAD OCH MÅSTE SPRIDA DE GODA NYHETERNA
    Jag heter Karel Bortelová. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  157. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag heter Agata Carlgren och min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och inte visste jag att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  158. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Hej alla, jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  159. MIN MAN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR WALE OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD Hej alla. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR WALE via hans WhatsApp +2347054019402 som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig för resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR WALE som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara en vecka som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  160. Jag kan inte glömma hur DR WALE hjälpte mig att återställa mitt äktenskap efter nio månaders separering med min fru på grund av gräl och hon lämnade och aldrig återvände till mig, jag gjorde så mycket för att få tillbaka henne men ingenting fungerade först förrän Jag såg en kommentar online när någon vittnade om hur DR WALE hjälpte henne att återställa sin man och det var så jag kontaktade honom via hans WhatsApp och efter att ha skrivit ut mitt problem försäkrade han mig att han kommer att hjälpa mig att komma tillbaka med min fru inom några dagar efter att ha kastat kärleksbesvärjelsen, och efter att han gjorde trollformeln kom min fru tillbaka hem och vädjade om att hon var väldigt ledsen idag, jag är tillbaka med min fru och vi är båda lyckliga och lever tillsammans igen. Jag vet att det finns många människor där ute som vill få tillbaka sin kärlek, vänligen kontakta DR WALE för han är det perfekta svaret på ditt problem, hans kontaktuppgifter är: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  161. Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  162. Jag såg ett underbart vittnesbörd om Helmah på en försoningssida om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag trodde aldrig på det, för jag har aldrig hört något om ett sådant mirakel tidigare. Ingen skulle ha kunnat övertyga mig om det inte förrän Dr Ilekhojie gjorde ett fantastiskt arbete för mig som återställde mitt trasiga äktenskap efter sex månaders separation. Jag blev verkligen chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse för att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord att använda för att visa min uppskattning till Dr Ilekhojie för vad han har gjort för mig och hela min familj. Vi är lyckliga tillsammans och det är lugn i mitt hem. Allt detta är möjligt på grund av hans försoningstrollformel. Kontakta honom nu för all form av hjälp du behöver via Whatsapp/ring/viber: +2348147400259

    SvaraRadera
  163. Hej allihop, jag heter Barbara Dahlström. Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  164. Jag hade ett problem med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första man. Minnen av min man fanns fortfarande i mig och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag grät bittert den natten och tänkte att jag har förlorat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt till DR Ilekhojie, jag rådfrågade honom eftersom han har hjälpt många människor att försonas. På bara 4 dagar hade jag möte med en andlig försoningsbön med honom och allt vände för gott i mitt liv. Jag bor nu lyckligt med min man igen, vi planerar att förnya våra löften och gifta oss igen. Jag vittnar här idag om att Dr Ilekhojie är lösningen på alla problem i ett trasigt förhållande eller äktenskap. kontakta honom för lösningar på eventuella problem. Whatsapp +2348147400259 eller via hans e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  165. Jag fick diagnosen myom och komplicerad endometrios för 4 år sedan. Mitt medicinska tillstånd var hjärtskärande eftersom det orsakade mensvärk, uppblåsthet före menstruation, lägre buktryck vilket resulterade i kraftiga mens. Jag utsattes för olika mediciner av min läkare för behandling. Trots mitt besök hos flera läkare blev min hälsa inte bättre eftersom allt de kunde säga och föreslå var operation. På gränsen till att ge upp gick jag till internet för att åtminstone söka efter en behandling. Men jag hittade ett botemedel istället. På internet läste jag ett vittnesbörd om en kvinna som hade myom. Hon delade med sig av en e-postadress till Dr Ilekhojie som försåg henne med örter och rengöring. Lång historia kort, jag har ätit örterna i tre veckor nu och som tur var verkade allt vara okej efter att jag tog det. Jag önskar att jag kunde säga att det är slutet för jag har inte haft några symtom sedan dess.
    Utsätt dig inte för mer fara, använd ett naturläkemedel specifikt från Dr Ilekhojie. Vid intresse kontakta honom via e-post gethelp05@gmail.com och Telegram eller Whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  166. Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag är Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  167. MIN POJKVÄN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR ISIKOLO OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD
    Hej alla, jag är Karen Edling. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR ISIKOLO som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  168. Jag är här för att upplysa alla om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag och min ex fru har haft problem i den bästa delen av 2 år nu och vi har försökt all rådgivning och pratat med våra föräldrar men ingenting fungerade. Vi slåss om allt och separationen var nära förestående tills jag såg en recension av Dr Ilekhojie. Jag kontaktade honom och informerade honom om mitt tillstånd. Han lovade att utföra en försoningsritual som kommer att säkerställa att kontakten mellan mig och min fru återställs. Det har gått en vecka nu sedan jag sorterade hans hjälp och det börjar bli bättre mellan mig och min fru. Vi har börjat bo i samma sovrum igen och vi har båda informerat våra advokater om att skjuta upp skilsmässaplanerna. Jag är så glad nu att jag kan njuta av min fru igen. Kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/Telegram +2348147400259

    SvaraRadera
  169. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp DR WALE och den sjunde anden gav mig när jag hade problem med mitt äktenskap. Jag har varit gift i sex år nu och min man och jag älskar varandra väldigt innerligt. Efter tre år av vårt äktenskap förändrades min man plötsligt, han hade en affär med en dam utanför, jag märkte det då jag bad om gudomlig ingripande. Saken blev allvarligare att jag också var tvungen att diskutera det med min vän, jag bad ändå att min man inte skulle lämna den främmande kvinnan. Min man kom precis hem en dag. Han hämtade några kläder och lämnade mig och barnen till sin älskarinna. Vid den här tiden var jag förvirrad över att inte veta vad jag skulle göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. jag sökte efter hjälp på internet, jag såg många människor som delade vittnesbörd om hur DR WALE och de sju andarna hjälper dem med sina äktenskapliga problem så jag kontaktade honom via hans WhatsApp +2347054019402 och jag berättade för honom om mitt problem och jag blev tillsagd att var lugn att jag har kommit till rätt plats där jag kan få tillbaka min man inom de närmaste tjugoen dagarna. Han berättade för mig vad som gick fel med min man och hur det gick till. Att mitt äktenskap kommer att återställas. Till min största förvåning Innan tjugoendagen kom min man till mitt kontor och bad mig på sina knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom. Jag kunde inte tro först att jag trodde att jag drömde. Min man lovade att han aldrig skulle bli otrogen mot mig igen och vi kom tillbaka mer fridfulla och lyckliga tillsammans. mina vänner som läser detta nu, ditt fall är inte det värsta, varför ger du inte DR WALE och de sju andarna en rättegång.. De gör överraskningar.. Jag vet att du inte kommer att ångra dig. Han kan fixa din relation med din ex-partner. Jag tackar Gud för att han använde DR WALE för att rädda mitt äktenskap. kontakta honom via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  170. CÂND CĂUTAȚI UN CASTĂTOR DE VORAȚI DE ÎNCREDERE PENTRU A VA AJUTA ȘI ÎȚI REDUCEȚI EXOSUL, CONTACTAȚI DR. ISIKOLO.
    Bună ziua tuturor, numele meu este Karin Dahlgren. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până am ajuns să aflu despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196

    SvaraRadera
  171. DR WALE föddes i en familj av begåvade synska. Hans far kunde läsa tankar och tyckte om att berätta för folk vad de tänkte. Hans mamma kunde också läsa tankar, men hon hade en högre kraft. Hon var välsignad med förmågan att koncentrera sig på en persons önskan och förverkliga den!
    Behöver du hitta balans och lycka i livet?
    Uppfylla ditt livs syfte och öde?
    DR WALE och den sjunde anden även känd som stormakter här är redo att svara!!
    1. Åtgärda trasiga relationer och återställ äktenskap (binder samman älskare)
    2. Ta tillbaka förlorad kärlek (Ex- Lover tillbaka)
    3. Magisk ring och andligt skydd,
    4. jobberbjudanden och förmåner,
    5. Jaga bort ond ande och trolldom,
    6. Berömmelse och rikedom,
    7. Avbryta rättsfall, skilsmässamål och skuldavskrivning
    8. Örter för STD och kroniska infektioner och sjukdomar,
    9. penga ritualer,
    10. Ta tillbaka stöldgods och återvinning av ödet,
    11. Snabbförsäljningsdel för handlare,
    12. Bli befordrad på jobbet,
    13. Gift dig med ditt livs sanna kärlek,
    14. Tankekontroll och läsning,
    15. Avbryt förbannelser från drabbade personer och stoppa dåliga drömmar,
    16. Avsluta med dåliga vanor,
    17. Hitta en sann älskare,
    18. Fertilitetsörter,
    19. Sluta fuska partner,
    20. Utrensning från otur (ta bort dåliga trollformler)
    21. Avleda framtida problem..osv
    WhatsApp/Viber +2347054019402
    E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  172. Snålis nu är du skyldig oss ett svar eller någon annan som vet vad som hänt. SVARA!

    SvaraRadera
  173. Ett stort tack från mig, Marie Levi till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  174. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson från Las Vegas och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  175. GODA NYHETER OM HUR JAG VANN LOTTERI MED HJÄLP AV DR ISIKOLO
    Under det senaste decenniet har jag alltid spelat lotterispel med hopp om att jag en dag ska vinna stora pengar, men det hände aldrig och jag tänkte på vad jag kunde göra för att vinna stort på lotterijackpotten. Jag gjorde en del efterforskningar på internet och jag stötte på en annons om Dr Isikolo som förbereder lotteri för folk som tror på hans verk. Jag förklarade min situation för Dr Isikolo och han förberedde ett lotteri för mig och gav mig några nummer för att spela på lotteriet och jag gjorde som han sa utan några tvivel. Skulle du kunna tro att jag för första gången i mitt liv vann summan av 396.000,00 Euro. Jag trodde att jag drömde tills jag blev uppringd av lotteriagenten att komma över till kontoret för att ordna hur jag ska göra anspråk på pengarna. Nu har mitt liv förändrats för gott och jag är min egen chef och du kan också vara din egen chef genom att kontakta Dr Isikolo, mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp +234-8133261196

    SvaraRadera
  176. Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag gjorde allt för att få honom att återvända hem men ingenting fungerade. Jag gick till och med så långt som att förfölja honom men han gjorde det klart att han inte längre ville återvända hem. Jag förklarade för en vän på jobbet som bad mig kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till honom via e-post (gethelp05@gmail.com) och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att försonas med min man och informerade mig också om att min man manipulerades och fick hata mig och vårt ofödda barn. Efter några dagar efter att jag angav att allt han sa behövdes ringde min man mig på eftermiddagen och han älskade mig också så mycket och ville återvända hem men han var inte säker på om jag skulle ta honom tillbaka. Han lovade att ta igen vår förlorade tid och jag har märkt att det har skett så många förändringar sedan han kom tillbaka och livet har varit bra tillsammans. Om du har några liknande problem, kontakta Dr Ilekhojie och få hjälp. WhatsApp/Viber +2348147400259

    SvaraRadera
  177. SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
    Jag heter Lovisa Dahlgren. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan som jag delade med min partner och han rensades från den mörka charm de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  178. Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi pratade mycket med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  179. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under en ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag sökte hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  180. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Ilekhojie med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och utförde en försoningsritual för vår räkning och resultatet visade sig och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Ilekhojie för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra runt om i världen. Här lämnar jag hans e-postkontakt gethelp05@gmail.com och WhatsApp/Telegram +2348147400259

    SvaraRadera
  181. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  182. Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  183. Snålcoachen, hoppas allt är bra med dig. God Jul om du läser.

    SvaraRadera